Laddar, vänta lite...

Underkläder från starka varumärken

Vi gillar varumärken och säljer enbart underkläder från riktigt starka varumärken. Via länkarna nedan kan du läsa mer om varumärkena samt se respektive sortiment:

 

 Björn Borg logo  

Björn Borg

Björn Borg har under åren utvecklats från att främst ha varit ett märke för den sportiga atleten till att idag även omfamna en mer trendig och sensuell målgrupp. Men självklart finns den sportiga och aktiva tonen kvar i plaggen. Varumärket härstammar ju trots allt från den man som var först med att vinna Wimbledon hela fem gånger i rad.

Mer information och sortiment

   

Doktorn rekommenderar

Stödstrumpor från Doktorn rekommenderar är utvecklade för att öka blodcirkulationen i fot och ben, samt verka förebyggande mot blodproppar och åderbrock.

Doktorn rekommenderar har tagit stödstrumporna till en ny nivå avseende färg och form och erbjuder gott om riktigt snygga modeller.

Mer information och sortiment

Frank Dandy Logo

 

 

Frank Dandy

Frank Dandys har sedan 2003 utmanat den traditionella synen på underkläder, och är internationellt kända för sina färgglada kreationer.

Varje ny kollektion bjuder på något nytt och oväntat, men känslan för detaljer kvarstår alltid.

Mer information och sortiment

   

Happy Socks

Strumpor från Happy Socks fullkomligt sprudlar av lycka och glädje, både visuellt och emotionellt. Happy Socks använder endast högkvalitativa material när strumporna tillverkas, de har förstärkta tår och hälar som hindrar strumporna från att gå sönder och alla strumpor är Unisex.

Trendiga, kvalitativa och omtyckta av alla - oavsett kön.

Mer information och sortiment

 John Henric Logo

 

 

John Henric

John Henric erbjuder tidlös elegans med fokus på detaljer och enkelhet.

Personen John Henric har i åtanke för sina skapelser är en person med en sofistikerad stil, men som ändå tillåter sig själv att vara nyfiken på det allra senaste.

Mer information och sortiment

Lundmyr of Sweden logo  

Lundmyr of Sweden

Lundmyr of Sweden grundades år 2004 och har sedan dess skapat ett brett sortiment av bland annat strumpor av hög kvalitet.

Strumporna från Lundmyr of Sweden är tillverkade av långfibrig och kammad bomull vilket gör strumporna mjuka och behagliga att bära. De är alltså snälla mot både babyfoten och miljön.

Mer information och sortiment

 Nowali Logo

 

 

Nowali

Nowali är ett svenskt kvalitetsmärke som designar tidlösa kläder, mockasiner och strumpor för barn med inspiration från den skandinaviska naturens sagolandskap.

Deras otroligt populära mockasiner är stolt stickade i västergötska Gällstad, sys för hand och är älskade över hela världen.

Mer information och sortiment

   

Resteröds

Svenska varumärket Resteröds grundades redan år 1935 och är idag hippare och populärare än någonsin. Underkläderna har älskats i Sverige i över 80 år designen på underkläderna överraskar ständigt med sin perfekta balans mellan det råa och avskalade gentemot det stilrena och klassiska.

Mer information och sortiment

 Salming Logo  

Salming

När Salming Underwear grundades 1991 var det med ambitionen att skapa underkläder som bäraren knappt skulle känna av.

Fadern till varumärket, Börje Salming, hade en unik viljestyrka och ville alltid ligga i framkant med högsta precision i allt han tog sig för. Just detta ligger även bakom varumärket Salming. 

Mer information och sortiment

   

Sockcompagniet

Sockcompagniet har färgglada och härliga strumpor till hela familjen.

Flera av Sockcompagniets strumpor är dessutom tillverkade i bambumaterial vilket gör dem snälla både mot foten och mot naturen. Ett dubbelt nöje, helt enkelt.

Mer information och sortiment

 Topeco Logo  

Topeco

Topeco är en av Skandinaviens ledande leverantörer av strumpor, underkläder och accessoarer för både män och kvinnor.

Varumärket har sedan 1948 skapat plagg med perfekt passform i fokus.

Mer information och sortiment

   

Woolsmile

Woolsmile präglas av stor kärlek till det underbara materialet ull. Ull håller ju alltid en jämn och behaglig temperatur, materialet andas om så skulle vara nödvändigt.

Mer information och sortiment