Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Kalsonger och långkalsonger Resteröds

Svenska varumärket Resteröds grundades redan år 1935 och är idag, trots sin pensionsålder, hippare och mer populära än någonsin. Underkläderna har älskats i Sverige i över 80 år och vi på Bobby Harper är stolta över att kunna erbjuda ett varumärke vars plagg har såväl uthållig formgivning som material. Designen på underkläderna överraskar ständigt med sin perfekta balans mellan det råa och avskalade gentemot det stilrena och klassiska.

Formgivarna bakom Resteröds har inspirerats av allt från den amerikanske arbetarhjälten och den samtide intellektuelle AD-snubben till bohemrörelser i 60-talets Frankrike. Resteröds är ett varumärke som vågar ge sig in på nya terränger varje kollektion, är inte rädda för att förnya sig och som ständigt lyckas med just det.

Resteröds har tre olika kollektioner: Trend, Original och Classic. Trend har funnits sedan 2003 och är menad för den ”medvetne mannen med en modern livsstil”, Original är en klassisk linje med fantastisk passform och stilren design och Classic är varumärkets traditionella kollektion med enfärgade plagg i alla dess former. Vi på Bobby Harper börjar med att erbjuda Trend för, let’s face it, vi är ju medvetna män med moderna livsstilar. Eller?