Om Bobby Harper

Bobby Harper är en webbshop med stor passion och kärlek för underkläder. Vi tycker att dessa plagg är de absolut viktigaste på kroppen. Underkläderna är de plagg som alltid ligger närmast huden, alltid nära hjärtat och som har som uppgift att värma dig i vardagen på ett bekvämt, härligt och riktigt läckert sätt. Vi på Bobby Harper har som mål och ambition att leverera sådana underkläder till just dig.

Attityd

Passion

Kvalitet

Bobby Harper bryr sig

Bobby Harpers ledord är attityd, passion och kvalitet. Attityd för att vi vill erbjuda underkläder med status, styrka och en gnutta fräckhet. Passion för att vi vill att vårt utbud ska reflektera den passion vi känner för att leverera de rätta underkläderna. Och kvalitet för att vi vill att dina underkläder ska kunna älskas och användas i lång tid framöver.

Våra ledord hjälper oss när vi gör våra urval hos leverantörer och när vi väljer vad vi ska marknadsföra och sälja. Alla underkläder vi erbjuder måste passera med god marginal genom dessa kriterier för att få en värdig plats hos oss, och därefter hos dig. Det kan vi lova.

Ledorden är naturligtvis också oerhört viktiga för oss när det gäller kontakten med dig. Vi erbjuder bra köpvillkor och lovar att göra vårt allra bästa för att din upplevelse av oss och de produkter vi säljer ska bli förstklassig.

Varumärken och utbud

På Bobby Harper är vi väldigt noggranna och kritiska (på ett bra sätt) när det gäller vilka varumärken vi tar in i vårt erbjudande. Vi gillar varumärken med personlighet, karaktär och lite styrka. Vi tar enbart in varumärken vars värderingar och ambitioner vi själva står bakom, och vi tar stolthet i att erbjuda ett brett utbud baserat på ett fåtal noga utvalda varumärken. The best of the best, som vi skulle säga.

Vårt utbud består av kalsonger, trosor, strumpor, stödstrumpor, badbyxor, pyjamas, t-shirts, långkalsonger och leggings. Du hittar såväl enfärgade strumpor och kalsonger som mönstrade leggings och trosor. Vi är medvetna om både dagens trender och dåtidens favoriter, och har som ambition att ständigt utöka vårt sortiment utifrån vad vi tror att du är intresserad av idag, imorgon och framöver. 

Joaquim Nicander, äger och driver Bobbyharper.se

Företaget

Webbshopen drivs av Kamomill Media AB med orgnr: 556903-6741

Adress
Kamomill Media AB
Storgatan 61
262 35 ÄNGELHOLM

Du når oss enklast på support@bobbyharper.se.

Bankgiro: 101-3531

“Everything you can imagine is real”

 Pablo Picasso