Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Kalsonger från Muchachomalo

Det häftiga och fantasifyllda märket Muchachomalo har ett brett och härligt utbud av underkläder för både män och kvinnor! Det går att handla enfärgade plagg men det som verkligen sticker ut hos Muchachomalo är dom färgsprakande och härliga mönstren (prints på fackspråk)! Varje print är unikt och skapas
av konstnärer och modeskapare. Mönstren är dessutom handmålade för att få till det där lilla extra.

Muchachomalo jobbar med att få alla att känna sig bekväma. De menar att det inte bara handlar om utsidan och vad man har för kläder utan det hela börjar redan med underkläderna. Alla trosor och kalsonger är skapade med attityd! Du kanske funderat på varför man valde just namnet ”Muchachomalo”? Det är spanska och betyder ”bad boy”!

Som sagt vänder sig de olika kollektionerna mycket till vuxna män och kvinnor men det finns även kläder för pojkar och flickor! ”It’s never too early to start encouraging rebels” skriver de på sin egen hemsida!

Muchachomalo tar även upp viktiga budskap som handlar om jämställdhet, att alla är lika mycket värda och kärlek. ”Choose love over patriotism” är ett exempel på citat som de lyfter fram. Något som vi på Bobby Harper älskar!