Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Mid Season Sale - Rea på underkläder för män!

Historiskt sett så tycks de allra flesta främst förknippa kvinnor med rea, extrapris och två för en-erbjudanden. Vi på Bobby Harper är mer samtida än så och har sedan länge insett att även det manliga könet attraheras av tillfälligt låga priser. Det kan handla om att äntligen få chansen att testa på det där nya varumärket som du länge varit nyfiken på eller så kan det handla om att överhuvudtaget testa att använda strumpor och underkläder (sedan Joey i Vänner gick ”commando” i slutet av 90-talet har det från och till varit omtyckt att vara kalsonglös).

Utöver dessa helt rimliga och fullständigt legitima skälen så kan det ju även vara så att man exempelvis varit osäker på hur skönt det egentligen är med ankelstrumpor, hur bra den där gröna färgen passar ihop med favoritjeansen eller om Argyle-mönstret verkligen är något för dig. I dessa och liknande fall är realisation det bästa som finns. Många tycks vara under uppfattningen att när saker och ting reas ut så beror det på ett sinande intresse för produkten, och så må det vara i vissa fall. Dock inte här hos Bobby Harper!

Vi väljer att tillfälligt sänka priserna på vissa produkter bara för att vi helt enkelt vill att så många som möjligt ska få chans (eller ska ta chansen!) att införskaffa sig ett par stilrenheter från Topeco eller ett par coolingar från Frank Dandy. Det är alltså inte tal omandrahandssorteringar eller underkläder som det blivit fel på – det är helt enkelt bara lite extra billigt för tillfället.