Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Coola långkalsonger som håller dig varm

Långkalsonger är ju, precis som det låter, ett par långa kalsonger. Detta underklädesplagg har traditionellt sett enbart varit ämnat för männen, men har de senaste decennierna även kommit att locka det kvinnliga könet (i den mån det är möjligt under de där tajta stuprörsjeansen).

Långkalsonger, på engelska kallade ”Long Johns” efter boxaren John L. Sullivan, används mestadels under vinterhalvåret för att motverka nedkylning av kroppens nedre delar. Enligt ryktet använde Sullivan något som liknade långkalsonger i boxningsringen på grund av plaggets elasticitet och bekvämlighet - två av plaggets mest omtyckta egenskaper även idag. 

På Bobby Harper hittar du långkalsonger från varumärkena Frank Dandy och Resteröds. Två varumärken som båda representerar självständighet och styrka tillsammans med en avslappnad och cool personlighet. Med ett par långkalsonger från dessa varumärken är de gamla tråkiga långkalsongerna från barndomen enbart ett minne blott. (Och likaså de där illröda låren efter en lång vinterdag ute.)