Rocka sockorna!

|2/12, 2020

Rocka sockorna!

Varför inte ha en blå/röd-randig socka på ena foten och en gråprickig på den andra? Eller en leopardmönstrad på vänster fot och en helrosa på höger fot?

År 2014, startade Svenska Downföreningen kampanjen ”Rocka dina Sockar”. Året efter skrev 10-åriga Nathea Anemyr i Småland ett brev som slog igenom i hela Sverige. Över 140.000 läsare har uppmärksammat Nathea som har en storasyster med Downs Syndrom och därför tycker hon att det är viktigt att vi ska uppmärksamma hur bra det är att vi alla är olika.  Detta handlar inte bara om människor som har Downs Syndrom utan även människor som är utstötta bara för att dom är annorlunda på ett eller annat sätt.

Idag är ”Rocka sockorna” en internationell tema-dag (21 mars) som man hedrar genom att bära strumpor i alla möjliga olika färger just för att påminna oss hur häftigt det är att vi alla är olika individer och visa att vi alla har samma rättigheter.

Vi på Bobby Harper gillar verkligen detta initiativet och att vi alla har en chans att visa att vi står upp för  allas lika värde. Med vårt stora utbud av strumpor i alla möjliga färger och mönster så finns det dessutom alla möjligheter att rocka sockarna betydligt oftare om man skulle vilja :-). Kolla in vårt sortiment med snygga sockar från starka varumärken! Vill du göra det riktigt enkelt för dig och dessutom få riktigt härliga och färgglada strumpor i ett och samma paket rekommenderar vi något av våra ”gift packs” från Happy Socks!