Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Snygga strumpor för alla kvinnor

Om du platsar under någon av kategorierna tjej, kvinna, dam eller tant i sina bästa år så är du förmodligen redan väl medveten om vilken fantastisk uppfinning strumpan är. I alla dess slag. Strumpan ger oss stöd i vardagen, den förhindrar skoskav i de nya stövlarna, den gör kvällsmyset i soffan ännu mysigare, den fixar dämpningen bättre i löparspåret och den gör en gråmulen novembermorgon så otroligt mycket färggladare. 

På Bobby Harper kan du hitta såväl vanliga strumpor som ankelsockar och knästrumpor ifrån varumärken Frank Dandy, Topeco, Salming och Sockcompagniet - alla märken noggrant utvalda för att passa den allra kräsnaste damfoten.

Våra strumpor från Frank Dandy är noga anpassade för ett lyckligt, härligt och spännande liv medan läckerbitarna från Topeco suktar efter en klassisk dam med mycket skinn på näsan. Salming gillar sportiga, sociala och snygga (!) brudar som spenderar mycket tid i närmaste träningslokal, och Sockcompagniet - ja, de följer nästan med vem som helst hem. (Så länge de får lov att tvättas mellan varven.)