Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Mid Season Sale - Rea på underkläder för tjejer!

Det här med att ”alla kvinnor blir som galna på rea” är ett ordspråk som vi på Bobby Harper bestämt vill dementera. Vi tycker mer att det är så att kvinnor blir lite extra glada när saker och ting de längtat efter kommer till nedsatt pris. (Det skulle ungefär kunna likställas med samma härliga känsla som första klunken rödvin ger en fredagskväll, förklarar en av våra Bobby Harper-tjejer.)

Och om någon en enskild gång beter sig lite galet på en realisation så är ju det troligtvis för att någon annan galenpanna försökt stjäla ens fynd precis framför ögonen på en. Vem blir inte tokig då? Bland det bästa med realisationer är ju så klart att kreditkortet blir lite mindre utmattat. Istället för två plagg kan du komma hem med fem, och istället för att fylla på byrålådan med liknande saker kanske du tar mod till dig att testa något nytt. Två underbara flugor i en smäll alltså.

Hos Bobby Harper har du nu chansen att fynda härligt färgglada ankelstrumpor från Sockcompagniet, enfärgade godbitar från Topeco och mönstrade läckerbitar från John Henric. Observera även att det inte handlar om någon andrahandssortering när du shoppar på rea hos oss – vi har helt enkelt bara valt att sänka priserna för en stund.