Filtrera:

Varumärke

Storlek

Material

Färg

Dina filter

Visar alla 3 resultat

 • Gant

  Micro Long Johns – Tech Prep, Black

  20% 499 kr 399 kr
  Välj alternativ
 • Frank Dandy

  Milk Long John Light, Blue

  38% 399 kr 249 kr
  Välj alternativ
 • Frank Dandy

  Bamboo Merino Long Johns – Black

  25% 599 kr 449 kr
  Välj alternativ

Visar alla 3 resultat

Coola långkalsonger som håller dig varm

Långkalsonger är ju, precis som det låter, ett par långa kalsonger. Detta underklädesplagg har traditionellt sett enbart varit ämnat för männen, men har de senaste decennierna även kommit att locka det kvinnliga könet (i den mån det är möjligt under de där tajta stuprörsjeansen).

Långkalsonger, på engelska kallade ”Long Johns” efter boxaren John L. Sullivan, används mestadels under vinterhalvåret för att motverka nedkylning av kroppens nedre delar. Enligt ryktet använde Sullivan något som liknade långkalsonger i boxningsringen på grund av plaggets elasticitet och bekvämlighet – två av plaggets mest omtyckta egenskaper även idag.

På Bobby Harper hittar du långkalsonger från varumärkena Frank Dandy och Resteröds. Två varumärken som båda representerar självständighet och styrka tillsammans med en avslappnad och cool personlighet. Med ett par långkalsonger från dessa varumärken är de gamla tråkiga långkalsongerna från barndomen enbart ett minne blott. (Och likaså de där illröda låren efter en lång vinterdag ute.)