Laddar, vänta lite...

Medarbetare e-handel, timanställning

Vi söker en medarbetare till vår växande e-handel bobbyharper.se där vi erbjuder ett brett sortiment av underkläder från starka varumärken. Vi är en liten organisation och det är därför viktigt att du är driven och kan jobba självständigt.

Tjänsten innebär arbete ca 2 timmar per dag, 3-4 dagar i veckan och vi tror därför att det till exempel kan passa dig som studerar eller har ett annat deltidsjobb. För rätt person finns goda möjligheter till både utökad omfattning och ökat ansvar i takt med att vi växer. Du kommer att jobba i våra lokaler på Rosenlund i Jönköping.

Arbetsuppgifter

Nedanstående arbetsuppgifter ingår i tjänsten:

- Plocka och packa paket till kunder
- Packa upp inleveranser
- Kundtjänst via e-post
- Lägga upp nyinkomna produkter till försäljning

Eventuella arbetsuppgifter

Om du har förkunskaper inom andra relevanta områden är det meriterande och kan innebära möjlighet att jobba med detta också. Exempel på sådant är att skriva texter till bland annat produkter och blogg, bildhantering, webbutveckling i php, html och css, fotografering, SEO & SEM, övrig marknadsföring och inköp.

Du är

Vi söker dig som är ambitiös, strukturerad, noggrann och serviceminded. Vi värdesätter om du lär dig snabbt och vill utvecklas ihop med oss. Vidare önskar vi att du är en glad, positiv och prestigelös person. Det är viktigt att du kan uttrycka dig bra i skrift på svenska. Vi hoppas att du har ett stort intresse för mode och e-handel!

Ansökan

Vi vill ha din ansökan via e-post till joel@bobbyharper.se senast 2015-02-28.