Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Kalsonger, trosor & strumpor från Frank Dandy 

Varumärket Frank Dandy är och förblir Skandinaviens stolthet. (Vi på Bobby Harper kan ju inte heller låta bli att känna oss stolta som kan erbjuda detta grymma sortiment.) Varumärkets historia tog sin början år 2003 ur det näst intill obefintliga utbudet av mönstrade underkläder för män. Det fanns helt enkelt bara enfärgade kalsonger att få tag på fram till en bit in i andra millenniet. Sådan tur då att Frank Dandy came along och ville utmana den traditionella synen på underkläder, och blev internationellt kända för sina färgglada kreationer på kuppen. 

Som de själva påstår så är deras underkläder några av de ”mest uppseendeväckande på marknaden”. För dem (och deras bärare) är underkläder lite av ett statement och en del i varje människas identitet och personlighet. Är du nöjd med dina underkläder så är du nöjd med dig själv. As simple as that. 

För Frank Dandy är det dessutom väldigt viktigt att deras skapelser har underbar passform, är sköna att bära och är kvalitativa från söm till söm. Den förstklassiga mikrofibern som återfinns i Frank Dandys kreationer är till och med känd som den mest bekväma på marknaden. High five på den!