Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Strumpor från Cai Socks

Cai Socks med anrika anor från skogarna i Småland har funnits sedan 1946. Redan från starten var kvalité en självklarhet. Grundaren Carl-Axel Inganäs har inte lämnat något åt slumpen, med handplockade material av hög klass tillverkar de strumpor med ett enastående hantverk. Idag drivs företaget av den tredje generationen Ingnäs och 100 % tillverkas fortfarande i Sverige.

De enfärgade och mönstrade sockarna karaktäriseras av sin stilrena och moderna "look". Den breda kollektionen har en sak gemensamt, nämligen att strumporna tillåts att sticka ut som en viktig del i den perfekta outfiten. (Det är få saker som vi på Bobby Harper tycker är tråkigare än strumpor som göms under ett par långa jeans. De förtjänar ett bättre öde! Det är därför vi har tagit in Cai Socks. Tidlös design som passar lika bra till uppkavlade jeans, en snygg kjol eller strikta kostymbyxor, endast fantasin sätter gränserna.

Nu är det slut med hål i hälen eller stortår som tittar fram!
Sockarna i the Day Collection stickas nämligen i en stickmaskin som använder nästan 30 % fler nålar än många av konkurrenterna. Förutom en hållbarhet som slår det mesta så ger det även sockarna en unik lyster. Vi gillar speciellt deras färgglada och mönstrade strumpor som verkligen sätter färg på vardagen.