Laddar, vänta lite...

Blogga om oss

Vi på Bobby Harper tycker att det är jätteroligt när bloggare skriver om oss eller de underkläder vi säljer och är alltid öppna för olika samarbeten. Nedan finns några förslag på hur vi kan samarbeta. Har du fler bra idéer är du varmt välkommen att skriva till support@bobbyharper.se!

Skriv om oss och få 20% i rabatt

Skriv ett inlägg om oss eller några av våra strumpor, kalsonger, trosor, stödstrumpor i din blogg/hemsida. Inlägget ska vara på minst 150 ord och du får fritt använda våra bilder så länge du länkar tillbaka till oss. 

Som tack får du en rabattkod som ger dig 20% rabatt i vår webbshop. När du bloggat skickar du bara ett meddelande till oss på support@bobbyharper.se och berättar adressen till ditt blogginlägg.

Mer detaljer och villkor finns här.

Testa gärna våra underkläder

Vill du testa eller recensera de produkter vi säljer? Vi ställer gärna upp med t ex strumpor, kalsonger eller trosor och lägger oss självklart inte i vad du skriver om dem på din blogg/hemsida. Vi gillar ärliga bloggare bäst! 

Eftersom detta är förknippat med kostnader för oss måste vi tyvärr ha vissa krav på hur populär din blogg eller hemsida ska vara för att kunna skicka till dig. Skriv gärna till support@bobbyharper.se och berätta om dig och din blogg/hemsida!

Anordna tävlingar för dina besökare

Många bloggare gillar att ha tävlingar och lotta ut vinster till läsarna. Vi ställer gärna upp med priser om du har en bra idé. Skriv gärna till support@bobbyharper.se och berätta om din blogg/hemsida och din tävlingsidé!

Precis som vid tester av våra underkläder måste vi ha krav på hur populär din blogg/hemsida är för att vi ska ställa upp med priser.