Laddar, vänta lite...
Sortera efter

Kalsonger & Trosor från Björn Borg

Björn Borg är ett välkänt varumärke som under åren utvecklats från att främst ha varit ett märke för den sportiga atleten till att idag även omfamna en mer trendig och sensuell målgrupp. Underkläderna har fått en mer förförisk ton och reklamkampanjerna blir mer och mer kreativa, men - självklart finns den sportiga och aktiva tonen kvar i plaggen. Varumärket härstammar ju trots allt från den man som var först i tennis med att vinna Wimbledon hela fem gånger i rad - självaste Björn Borg himself.

Formgivarna bakom varumärket strävar efter att designa underkläder som är lika hållbara och stilrena som tennislegenden själv, och de vill att de ska vara ”as breathtaking as his play and as eye-catching as his records”. Ja, vi på Bobby Harper kan ju inte annat än att ge dem ett stort godkännande i sin uppgift - underkläder från Björn Borg är alltid innovativt skapta med mönster som drar blickar till sig och en passform som får vem som helst att känna sig kunglig. (Eller drottninglik för den delen. Helt upp till dig.)

Utöver Björn Borgs übercoolhet så är varumärket dessutom måna om naturen. (Vi vet, som att de snygga kalsongerna och trosorna inte var bra nog!) Som Björn Borg-användare vill märket (och vi så klart) att du behandlar underklädesplagget med kärlek, respekt och ibland kanske även en nypa humor. Wash with care, stryk på låg värme och älska jorden samtidigt.