Laddar, vänta lite...

Köpvillkor Bobby Harper

Vi vill att din köpupplevelse hos oss på bobbyharper.se ska bli så bra som möjligt. Nedan listar vi de villkor som gäller för köp av underkläder hos oss. Vid eventuella frågor kommer du enklast i kontakt med oss via support@bobbyharper.se.

Betalningsalternativ

Vi använder oss av Klarna Checkout, som ger dig möjlighet att välja mellan kortbetalning, fakturabetalning, delbetalning eller internetbanksbetalning. Läs mer om hur Klarna fungerar här.

Öppet köp, ångerrätt & reklamationer

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Vi på Bobby Harper har valt att utöka denna ångerrätt till 30 dagar.

Förutsättningen är att produkten och förpackningen lämnas tillbaka i oskadad originalföpackning. Varan får då inte ha använts. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp.

Vid reklamation står vi självklart för frakten.

Så gör du vid returer/reklamationer

1. Om du vill returnera eller reklamera ditt köp ska du alltid kontakta vår kundtjänst på support@bobbyharper.se.

2. Du kan då välja om du önskar pengarna tillbaka, till godo eller en ny vara.

3. Du får information om returnummer och returadress av oss. Returfrakt betalas av kunden. Vid reklamation står vi på Bobby Harper självklart för frakten.

Frakt och leverans

Alla beställningar skickas med Posten och normal leveranstid är 1-2 arbetsdagar. Vid mindre beställningar (t ex upp till fyra par strumpor) levereras de vanligen direkt i din brevlåda/brevinkast. 

Vid större leveranser hämtas ordern vid Postens närmaste utlämningsställe.

Färgåtergivning på datorskärm

Vi har gjort allt vi kan för att återge färger och bilder korrekt på vår sida, men vi kan ej garantera att strumporna kommer att ha exakt den färg du uppfattar på din bildskärm eftersom färgnyanser kan skilja sig åt på olika datorskärmar.

Övrigt

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella skriv/text-fel samt att bilderna kan ge olika färgnyanser i olika datorer. Alla varor förblir Bobby Harpers egendom tills full betalning erlagts. Alla bedrägerieförsök och falska beställningar polisanmäls.

Bobbyharper.se ägs och drivs av Kamomill Media AB (orgnr: 556903-6741). Du kommer enklast i kontakt med oss via support@bobbyharper.se

Besöksadress
Kamomill Media AB
Huskvarnavägen 40
554 54 Jönköping

Postadress/leveranser
Kamomill Media AB
Kamomillbacken 14
554 59 Jönköping